NOS voegt reclame toe aan vernieuwde Teletekst-app

De NOS heeft een nieuwe versie van de Teletekst-app voor smartphone en tablet gemaakt. Naast diverse verbeteringen zijn er ook reclames toegevoegd.

Nieuwe versie

De nieuwste versie van de NOS Teletekst-app is per vandaag beschikbaar gesteld in de Apple Appstore. De nieuwe versie (versie 4.0) bevat een aantal verbeteringen ten opzichte van de oude versie.

Visuele verbeteringen

Er zijn volgens de NOS diverse visuele verbeteringen doorgevoerd in de nieuwste versie. Zo gaat het “tappen” naar een subpagina beter, subpagina’s kunnen nu ook als favoriet worden toegevoegd. Tevens kunnen Teletekst-pagina’s nu ook als afbeelding worden gedeeld via sociale media.

iPad

De app biedt daarnaast ook goede ondersteuning van de nieuwere iPhones zoals de iPhone X, Xs en Xs Max. Ook voor de iPad zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd. De app kan nu in zogenaamde ‘split view’ worden getoond op het scherm van de iPad en dus ook gebruikt worden op één scherm met andere apps.

Reclame

Was de vorige versie van de NOS Teletekst-app nog reclamevrij, dat is met ingang van deze versie niet meer het geval. Vanaf nu worden ook reclames van de STER getoond in de app. Zodra je de app voor het eerst opstart, krijg je de vraag of je de gepersonaliseerde advertenties wil inschakelen. Deze optie is later nog aan te passen in de instellingen app op de iPhone of iPad.