Regionale omroep NH in de ban van de 100e finale KNVB Beker

Regionale omroep NH uit Noord-Holland staat vandaag helemaal in het teken van de 100e editie van de finale van de KNVB Beker. De wedstrijd gaat tussen AZ en Feyenoord en is uitgebreid te volgen via de regionale omroep op radio, televisie en Internet.

Supporters

De wedstrijd in de Kuip begint vandaag om 18.00 uur. Meer dan 15.000 supporters zullen vanuit Alkmaar naar Rotterdam afreizen om hun club AZ te steunen. De regionale omroep uit Noord-Holland besteedt uitgebreid aandacht aan de 100e editie van de bekerfinale.

Televisie

Op tv en online begint de uitzending om 12.00 uur. Verslaggevers zijn in Alkmaar bij het vertrek van de in totaal 16.000 supporters die de wedstrijd in het stadion zullen bijwonen. In Rotterdam ontvangt presentatrice Mari-Carmen Oudendijk in de aanloop naar de finale prominente gasten.

Gasten

Onder meer Hans de Koning, Frits Wester, Kenneth Goudmijn, Yoeri van den Busken en Reinier Robbemond laten hun licht over de wedstrijd schijnen. TV NH is te ontvangen via diverse (digitale) tv-pakketten. Zo vind je NH bij aanbieder Ziggo op kanaal 707. De zender is wereldwijd te zien via Internet.

Radio

Vanaf 17.00 uur begint de sportuitzending op de radio. Met uitgebreide voorbeschouwingen en vanaf de aftrap natuurlijk een integraal verslag van de wedstrijd door Sjors Blaauw en Edward Dekker. Presentator van NH Sport is Rob Wtenweerde. De regionale omroep is te beluisteren in de regio Noord-Holland via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Natuurlijk besteedt ook de regionale omroep voor Zuid-Holland Zuid uitgebreid aandacht aan de bekerfinale tussen AZ en Feyenoord. Meer informatie over deze uitzendingen vind je hier.

Televisie

De bekerfinale zelf is te volgen op televisie via Veronica en FOX Sports. Meer informatie hierover vind je hier.

Sociale media: