Rick van Velthuysen neemt afscheid van Traffic Radio

(update) Vrijdag, 2 november, neemt DJ Rick van Velthuysen afscheid van Traffic Radio. De DJ zal deze ochtend tussen 7.00 en 9.00 uur voor de laatste keer Traffic Radio LIVE! presenteren.

NPO Radio 2 Vanaf maandagnacht zal DJ Rick van Velthuysen elke werknacht te horen zijn op NPO Radio 2. Hij gaat hier voor omroep PowNed ‘RickvanV doet 2’ presenteren. Hij is dan te horen tussen 2.00 uur en 4.00 uur. Van Velthuysen kan deze werkzaamheden niet combineren met zijn ochtendshow bij Traffic Radio. Vrijdagochtend is daarom zijn laatste uitzending op de online radiozender.

Van Velthuysen begon in juni van het vorig jaar met zijn ochtendavondtuur bij de online radiozender. Daarvoor was hij enige tijd niet op de radio te horen geweest.

Afscheid

Tijdens de laatste uitzending schuiven verschillende gasten aan, van BN’ers tot vaste luisteraars. “Het wordt een knallend eind!”, aldus de radiozender. De radiozender is wereldwijd te beluisteren via Internet. In de kop van Noord-Holland is het programma ook in de ether te beluisteren. Coastline FM zendt het programma uit via 96,0 MHz.

PowNed

In de nacht van maandag op dinsdag presenteert Rick van Velthuysen dan zijn eerste radioshow voor PowNed op NPO Radio 2. In eerste instantie was het de bedoeling dat het programma pas in januari van het volgend jaar van start zou gaan. De start is nu naar voren gehaald.

Vanaf januari 2019 krijgt de DJ versterking van sidekick Erik-Jan Rosendahl. Van Velthuysen werkte eerder succesvol samen met Erik-Jan van Rosendahl tijdens het radioprogramma MiddenInDeNachtRick (Radio 538) en later het radioprogramma MogguhRick (Radio Veronica). Rosendahl was daarin verantwoordelijk voor o.a. jingles, spelletjes en reed als razende reporter door het land om vanaf locatie verslag te doen.

Sociale media: