Tennis: US Open uitgebreid te volgen op Eurosport

Vandaag gaat het tennistoernooi US Open van start in New York. Het evenement is twee weken uitgebreid te volgen op sportzender Eurosport.

Complete tennistop present

Vorig jaar won Rafael Nadal op Flushing Meadows, ten koste van Kevin Anderson, zijn derde titel op het hardcourt in New York. Dit jaar wordt zowel bij de mannen als de vrouwen de voltallige top-5 van de wereldranglijst aan de start verwacht: Rafael Nadal (1), Roger Federer (2), Alexander Zverev (3), Juan Martin del Porto (4) en Kevin Anderson (5). En ook onze landgenoot Robin Haase is van de partij op de laatste Grand Slam van het jaar. Bij de vrouwen verraste de ongeplaatste Sloane Stephens vorig jaar vriend(in) en vijand door in New York haar eerste Grand Slam-titel te pakken.

Exclusief

De 50e editie van de US Open is in Nederland en België exclusief te volgen via Eurosport. Ook de andere drie Grand Slams – Australian Open, Roland Garros en Wimbledon – zijn van de eerste service tot en met het laatste matchpoint zien bij het Home of Tennis. Op Eurosport 1 zal meer dan 130 uur tennis te volgen zijn uit New York. Op de Eurosport Player zijn vrijwel alle wedstrijden te zien.

Proftennissers

De Eurosport-équipe telt met Mariette Pakker, Kristie Boogert (7-voudig deelnemer aan de US open) en Sabine Appelmans (10-voudig deelnemer aan de US open) drie voormalig proftennissers. Zij verzorgen, afwisselend met vaste tenniscommentatoren Abe Kuijl en Marc de Hous, het verslag bij de beelden op Eurosport 1.

Game, Schett en Mats

De hoogtepunten én de hoofdrolspelers van de dag komen dagelijks rond de klok van 21.00 uur en 01.00 uur langs in het programma Game, Schett en Mats, dat wordt gepresenteerd door Mats Wilander en Barbara Schett.