TV West verhuist TV West Sport naar de zondagavond

Vanaf het nieuwe voetbalseizoen verhuist TV West Sport van zaterdag naar zondag, waardoor ook de op zondag gespeelde wedstrijden in de Tweede en Derde Divisie in het programma te zien zijn. Dit maakt de regionale omroep voor de regio Zuid-Holland noord bekend in een persbericht.

Direct na Studio Sport

TV West Sport, gepresenteerd door Herman Nanninga, is vanaf zondag 20 augustus om 20.00 uur – direct na Studio Sport – te zien op TV West. Met het verhuizen van het sportprogramma op de regionale televisiezender voor Zuid-Holland ontstaat volgens de tv-zender “een compleet programma, waarbij presentator Herman Nanninga ook alle in de regio gespeelde wedstrijden in de Tweede en Derde Divisie brengt.”, aldus de zender in een persbericht.

Meer verhuizingen

Ook de andere uitzending van TV West Sport (voorheen op maandag) verhuist naar een andere dag. Werd er voor de zomer nog op maandag teruggeblikt op het sportweekend, vanaf nu wordt op vrijdag vanaf 17.00 uur juist vooruitgekeken. Elke week ontvangt presentator Menno Tamming een gast in de studio.

Ook wordt altijd vooruitgekeken naar de eerstvolgende wedstrijd van ADO Den Haag en zijn er reportages en interviews te zien over onder meer hockey, zeilen, tennis, basketbal.

ADO Den Haag live op Radio West

Radio West blijft als vanouds op zaterdagmiddag (14-18 uur) verslag doen van de amateurwedstrijden in de regio. Presentator Bart Nolles neemt het stokje over van Michel la Faille. De verslaggevers langs de velden houden de luisteraar op de hoogte van alle standen.

ADO Den Haag

Ook zendt 89.3 Radio West dit voetbalseizoen weer alle wedstrijden van ADO Den Haag live uit. Vanaf 5 minuten voor de aftrap tot en met 5 minuten na het eindsignaal is elke wedstrijd van ADO Den Haag rechtstreeks te volgen.

TV West is te zien via diverse digitale televisiepakketten en via Internet. Radio West is te ontvangen in de regio Zuid-Holland via FM, DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: