videoland

Videoland verbetert app voor iPhone, iPad en Apple TV

Streamingdienst Videoland heeft deze week een nieuwe versie van haar app voor de iPhone, iPad en Apple TV uitgebracht. De nieuwe app voor de streamingdienst van RTL is vanaf heden te downloaden in de App Store van Apple.

Live events

In deze versie is een belangrijke functionaliteit opgenomen waardoor het vanaf nu ook mogelijk is om naar live events te kijken via de iPhone, iPad en Apple TV in Videoland. Hierdoor zijn bijvoorbeeld dartswedstrijden uit de Premier League ook via Videoland te bekijken. Hiermee is er wederom een functionaliteit van RTL XL overgebracht naar Videoland.

Meer verbeteringen

Daarnaast heeft RTL nog een aantal verbeteringen doorgevoerd in de navigatie en heeft men een betere aanduiding van de titels doorgevoerd. Ook zijn er aantal issues opgelost met betrekking tot Airplay bij Apple TV.

Ondertiteling

Een belangrijke functionaliteit die nog steeds ontbreekt bij de app voor Apple TV is de ondertiteling van Nederlandse programma’s. Deze ondertiteling voor doven- en slechthorenden is wel aanwezig op de iPhone en iPad maar niet op de Apple TV. Deze functionaliteit wordt in de toekomst wel toegevoegd aldus de streamingdienst tegenover deze website.

Versie

De nieuwe versie van de app (versienummer 3.4.0) is beschikbaar in de App Store.