Voetbal: Nederland-Frankrijk live bij NOS op radio en televisie

Vanavond staat de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Frankrijk op het programma. De wedstrijd wordt door de NOS live uitgezonden op radio en televisie.

Winst tegen Wit Rusland

Afgelopen vrijdag speelde Oranje onder leiding van Danny Blind ook al een kwalificatiewedstrijd voor het WK 2018 in Rusland. In de Rotterdamse Kuip won het elftal toen met 4-1 van Wit Rusland. Vanavond staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Het Nederlands elftal krijgt vanavond de zware tegenstander Frankrijk op bezoek in de Amsterdam Arena. Frankrijk won vrijdag ook met 4-1, maar dan van Bulgarije.

Televisie

De NOS zendt de wedstrijd Nederland – Frankrijk live uit op NPO 3. In de studio in het stadion zal presentator Tom Egbers, samen met analytici Youri Mulder en Pierre van Hooijdonk, de wedstrijd voor- en nabeschouwen. Jeroen Stekelenburg spreekt met bondscoach Danny Blind en peilt direct na afloop de eerste reacties bij de spelers. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Frank Snoeks. De uitzending begint om 20.00 uur op NPO 3, de wedstrijd rond 20.45 uur.

Radio

De wedstrijd is ook live te volgen via NPO Radio 1 bij het programma Langs de Lijn en Omstreken. Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff verzorgen het commentaar bij het duel met Frankrijk in de Amsterdam Arena. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Internet

De wedstrijd is ook live te volgen via de website van de NOS. Meer informatie hierover is te vinden op NOS.nl.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.