VRT besteedt veel aandacht aan Amerikaanse verkiezingen

Naast de NOS in Nederland besteedt ook de Vlaamse openbare omroep veel aandacht aan de Amerikaanse verkiezingen. VRT Canvas, Eén, VRT Radio 1 en online volgen de verkiezingen op de voet en brengen non-stop nieuws en updates

Canvas en Eén: marathonuitzending in de verkiezingsnacht

Op televisie plant VRT Nieuws een verkiezingsmarathon vanuit de speciale “Amerika kiest”-studio met publiek. De uitzending gaat dinsdagavond om 22.35 uur van start op Canvas met Annelies Beck en Stef Meerbergen.

“Amerika kiest” loopt tot 6 uur woensdagochtend. Van 6 uur tot 9 uur zenden zowel Canvas als Eén een uitgebreid “Ochtendjournaal”. Hanne Decoutere presenteert de uitzending.

VRT Radio 1 gaat voor 37 uur non-stop informatie

VRT Radio 1 brengt van dinsdagochtend 6 uur tot en met woensdagavond 19 uur de Amerikaanse presidentsverkiezingen onder de aandacht.

De radioversie van “Amerika kiest” wordt gepresenteerd door Dennis Van den Buijs, Ruth Roets, Ayco Duyster, Lode Roels, Ruth Joos en Xavier Taveirne. De publieke radiozender is in het zuiden van Nederland te ontvangen via FM, DAB. Landelijk is de radiozender te ontvangen via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Deredactie.be brengt de klok rond updates

De nieuwssite deredactie.be volgt de Amerikaanse verkiezingsnacht op de voet. Via deredactie.be, maar ook op Facebook en Twitter onder de hashtag #AmerikaKiest.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.