Zender van de Maand: RTL Lounge bij Ziggo, Comedy Central Extra bij KPN

In de maand maart bieden zowel Ziggo als KPN weer een ‘Zender van de Maand’. Bij aanbieder Ziggo is dat deze maand RTL Lounge en bij KPN: Comedy Central Extra.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien.

RTL Lounge

Bij aanbieder Ziggo is RTL Lounge deze maand voor alle abonnees van digitale televisie te zien op kanaal 140. Normaal is de zender onderdeel van het extra pakket Movies & Series XL. De zender is ook te zien via het platform Ziggo GO. De vrouwenzender biedt series als Goede Tijden Slechte Tijden, Grey’s Anatomy, Divorce en meer. Sinds enige tijd is de zender ook in HD-kwaliteit te zien bij de aanbieder.

Comedy Central Extra

KPN biedt Comedy Central Extra aan als Zender van de Maand in de maand maart. De zender maakt normaal onderdeel uit van het Pluspakket van de dienst Interactieve Televisie en biedt series als Drunk History en Moonbeam City. Comedy Central Extra is te vinden op kanaal 23.

CaiWay

Aanbieder CaiWay biedt ook een zender van de maand. In de maand maart biedt deze aanbieder RTL Crime aan als zender van de maand. De televisie is te ontvangen op kanaal 13 en is normaal alleen te zien in het aanvullende pluspakket.

Kabelnoord

Aanbieder Kabelnoord biedt deze maand de kinderzender Pebble TV aan als zender van de maand. De televisiezender is te zien via kanaal 13