Ziggo breidt aanbod HD-zenders verder uit

Aanbieder Ziggo heeft vandaag het aanbod van zenders in HD-kwaliteit verder uitgebreid.

CNN en BBC World News

Sinds vandaag zijn de nieuwszenders CNN (kanaal 503) en BBC World News (kanaal 504) te ontvangen in HD-kwaliteit bij de aanbieder. Beide zenders maken onderdeel uit van het pakket TV Standard. Vorige week werd het aanbod van zenders in HD-kwaliteit al uitgebreid met NOS Politiek & Nieuws en TVE. De verwachting is dat het aanbod van zenders in HD-kwaliteit in de nabije toekomst verder wordt uitgebreid.

Ukraina 24

Zoals eerder deze week al werd aangekondigd is per vandaag ook de Oekraïense tv-zender Ukraina 24 te zien bij Ziggo. De zender is voor alle abonnees met digitale televisie te zien via kanaal 502. Via de Ziggo GO-app is de zender ook te zien op mobiele telefoons en tablets.

Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo: “We helpen vluchtelingen uit de Oekraïne op verschillende manieren, onder andere met 12.000 gratis simkaarten. We zijn blij dat we voor hen nu ook een tv-zender kunnen doorgeven via ons vaste netwerk. Hoe afschuwelijk en verdrietig het dagelijkse oorlogsnieuws ook is, zo helpen we ze om goed geïnformeerd te zijn en verbonden te blijven met hun land.