Ziggo breidt dienst Replay TV uit met tv-zenders VRT

Sinds vandaag, vrijdag 1 maart, is de dienst Replay TV bij Ziggo ook beschikbaar voor de tv-zenders van deVlaamse openbare omroep VRT.

Replay TV

Met de dienst Replay TV kunnen klanten van Ziggo televisieprogramma’s tot zeven dagen terugkijken van meer dan 60 televisiezenders. Daarnaast is het met Replay TV van Ziggo mogelijkheid om reeds begonnen programma’s vanaf het begin terug te kijken en programma’s door te spoelen.

Overigens kun je niet bij alle programma’s ‘doorspoelen’. Sommige programma’s moet je vanaf het begin kijken, zonder de mogelijkheid om bijvoorbeeld vooruit te spoelen. De dienst is zowel beschikbaar via de Mediabox van Ziggo als via de app’s en website van Ziggo Go.

Uitbreiding

Per vandaag, vrijdag 1 maart, is het aanbod van televisiezenders waarop Replay TV wordt aangeboden uitgebreid met de drie televisiezenders van de Vlaamse openbare omroep VRT. Het gaat om de televisiezenders Eén, Canvas en Ketnet. De drie televisiezenders zijn (lineair) in HD-kwaliteit te zien via het pakket TV Standard op kanaal 51, 52 en 53.