‘All or Nothing: Manchester City’ te zien via Amazon Prime Video

Streamingdienst Amazon Prime Video heeft de documentaireserie ‘All or Nothing: Manchester City’ online gezet. De serie bestaat uit acht afleveringen van ongeveer 50 minuten.

Manchester City Football Club

Manchester City FC is een Engelse voetbalclub die uitkomt in de Premier League. De club staat momenteel onder leiding van Pep Guardiola, een van de meest gerenommeerde trainers in de voetbalwereld. Sinds 2003 speelt de club thuiswedstrijden in het Etihad stadion, een spectaculair stadion dat ruimte biedt aan 55.000 toeschouwers.

“Uniek kijkje”

De serie geeft fans volgens de streamingdienst Amazon Prime Video een uniek kijkje achter de schermen bij een recordbrekend Premier League seizoen van een van de meest toonaangevende voetbalclubs ter wereld. All or Nothing: Manchester City neemt kijkers mee op een exclusieve reis door het 2017-18 seizoen van Manchester City: van de veelbesproken trainingsfaciliteiten van de City Football Academy, tot interviews en kleedkamermomenten met de legendarische coach Pep Guardiola, en persoonlijke momenten van de spelers tijdens het succesvolle voetbalseizoen.

All or nothing

Prime Video bracht eerder al documentaires onder de titel ‘All or Nothing’ van onder andere New Zealand All Blacks rugbyteam en American Football club Dallas Cowboys. All or Nothing: Manchester City is een samenwerking tussen MEDIAPRO, Prime Video, Manchester City, IMG en Film45.