Amazon Prime Video ook als app beschikbaar via KPN Interactieve TV

KPN heeft Amazon Prime Video toegevoegd aan zijn Interactieve TV menu. Hiermee wordt Interactieve TV van KPN de eerste televisiedienst in Nederland waarmee Amazon Prime Video direct vanuit het tv-menu bekeken kan worden. KPN iTV-klanten krijgen hiermee nog makkelijker toegang tot duizenden films en tv-series, zoals veelgeprezen Amazon Originals als Tom Clancy’s Jack Ryan, Modern Love, The Boys en The Grand Tour.

Direct toegang

Klanten die een abonnement hebben of kopen op de streamingdienst van Amazon krijgen met hun accountgegevens via het tv-menu direct toegang tot Prime Video. KPN gaat vanaf vandaag de dienst stap voor stap beschikbaar maken, ook voor Telfort en XS4ALL tv-klanten. In december maakt KPN de app beschikbaar voor alle bestaande iTV-klanten (met tv-ontvanger modellen 2260 en 2952). De streamingdienst is in 2020 ook te gebruiken via de nieuwe tv-ontvanger van KPN die afgelopen oktober gelanceerd is.

“Gebruikerservaring centraal”

De gebruikerservaring van onze klanten staat centraal en zij willen eenvoudig toegang tot de entertainment en content die ze aantrekkelijk vinden. Dat maken we mogelijk met de toevoeging van de Amazon Prime Video applicatie aan het interactieve tv-menu van KPN”, aldus Stijn Nuijten, verantwoordelijk voor marketing en producten bij KPN.

Meer informatie via de website van KPN.