Betere Chromecast en AirPlay ondersteuning voor Ziggo GO-app

Kabelaar Ziggo heeft een nieuwe versie uitgebracht van haar Ziggo GO-app voor de platformen iOS en Android. In de nieuwe versie is onder andere de ondersteuning van Chromecast en Airplay verbeterd.

Chromecast en Airplay

Middels Chromecast en AirPlay is het mogelijk om de video’s die worden afgespeeld op de smartphone of tablet af te spelen op de televisie. De televisie moet dan wel beschikken over Chromecast-ondersteuning of de gebruiker moet beschikken over een Chromecast-stick of Apple TV.

Verbeteringen

In de nieuwe versie van de Ziggo GO-app die deze week beschikbaar is gesteld in de Apple Appstore en Google Playstore zijn door Ziggo diverse verbeteringen doorgevoerd voor het streamen via Chromecast en AirPlay. “We hebben de stabiliteit verbeterd en de gebruikersinterfase voor Chromecast en Airplay vernieuwd.“, aldus Ziggo.

Episode/Season picker

Daarnaast biedt de nieuwe versie van de app nog meer nieuwe functionaliteiten. Wanneer je een aflevering van een serie kijkt kan je gemakkelijk navigeren tussen seizoenen / aflevering. Deze ‘Episode/Season picker’ vind je rechts bovenin je scherm wanneer je een serie kijkt.

Fixes

Daarnaast heeft de kabelaar diverse andere fixes doorgevoerd om de stabiliteit en prestaties verder te verbeteren. De Ziggo GO app vind je in Appstore (iOS) of Playstore (Android).