Caiway verhoogt abonnementsprijzen per 1 maart

Aanbieder Caiway verhoogt per 1 maart de abonnementsprijzen van een groot aantal abonnementen. Zo worden de meeste Alles-in-1-pakkettenvanaf 1 maart 2,50 euro per maand duurder.

“Investeringen”

Wij vinden het belangrijk dat je optimaal gebruik kunt maken van onze producten en diensten. Daarom investeren wij continu in het verbeteren van onze dienstverlening. Deze investeringen, samen met de stijging van de kosten van producten en diensten is de reden dat we tariefwijzigingen doorvoeren.”, aldus de aanbieder op haar website.

Basic TV

Het standaardtarief (Basic TV) stijgt 1 euro per maand. Het gaat hier om het zogenaamde standaard televisiepakket. Dit pakket gaat nu ongeveer 23,00 euro per maand kosten maar kan per regio verschillen.

Alles-in-1

Ook de meeste Alles-in-1-pakketten gaan in prijs omhoog. De meeste pakketten worden 2,50 euro per maand duurder. Ook de glasvezelpakketten gaan 2,50 euro per maand duurder worden. Wel gaat in een aantal gevallen de snelheid van het abonnement met 50 Mbit/sec omhoog.

Wijzigingen

Daarnaast voert Caiway nog een aantal wijzigingen door: een tweede interactieve ontvanger kost vanaf 1 maart niks meer. Momenteel moet er nog 5 euro per maand worden betaald. Tevens wordt bij een groot aantal pakketten de dienst Replay TV toegevoegd. “Hiermee kun je eenvoudig via de TV-gids programma’s tot 7 dagen terugkijken. Ook als het programma nog bezig is.“, aldus de aanbieder.

Meer informatie over de wijzigingen vind je hier. Vorig jaar werd er ook een verhoging van de abonnementsprijzen door de aanbieder doorgevoerd.