Conference League: wedstrijden Feyenoord en Vitesse live op radio en tv

Donderdagavond spelen Feyenoord en Vitesse hun tweede wedstrijd in de vierde ronde van de Conference League. Beide wedstrijden zijn live te volgen op radio en tv.

Conference League

De UEFA Europa Conference League is een nieuwe Europese voetbalbekercompetitie. Het bekertoernooi zal jaarlijks door de UEFA worden georganiseerd. Na de UEFA Champions League en de UEFA Europa League is de UEFA Europa Conference League de belangrijkste clubcompetitie in Europa.

Feyenoord

Feyenoord speelt donderdag in 4e kwalificatieronde van de UEFA Europa Conference League de return-wedstrijd tegen IF Elfsborg uit Zweden. Feyenoord won vorige week in eigen huis de eerste wedstrijd met 5-0. De wedstrijd IF Elfsborg-Feyenoord is live te volgen via de televisiezender SBS6. De voorbeschouwing begint om 18.30 uur en de wedstrijd zelf om 19.00 uur. De analyses bij de wedstrijd zijn in handen van René van der Gijp en Wim Kieft.

Vitesse

Via FOX is donderdagavond de wedstrijd Vitesse-Anderlecht te volgen in de vierde ronde van de Conference League. Deze zender is bij vrijwel alle aanbieders te zien via het digitale basispakket. Zo is de zender bij Ziggo te zien via kanaal 11 en bij KPN via kanaal 16. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur en de wedstrijd zelf om 19.00 uur. Vorige week speelde Vitesse in Brussel met 3-3 gelijk. De wedstrijd is ook te zien via ESPN.

Radio

Via de radio zijn de wedstrijden van Feyenoord en Vitesse te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Dit radioprogramma begint om 19.30 uur. Daarnaast is ook de regionale omroep Radio Rijnmond aanwezig bij de wedstrijd van Feyenoord met een live verslag.