Conference League: wedstrijden Feyenoord en Vitesse live op radio en tv

Donderdagavond spelen Feyenoord en Vitesse hun tweede wedstrijd in de 3e ronde van de Conference League. Beide wedstrijden zijn live te volgen op radio en tv.

Conference League

De UEFA Europa Conference League is een nieuwe Europese voetbalbekercompetitie. Het bekertoernooi zal jaarlijks door de UEFA worden georganiseerd. Na de UEFA Champions League en de UEFA Europa League is de UEFA Europa Conference League de belangrijkste clubcompetitie in Europa.

FC Luzern

Feyenoord speelt donderdag in 3e kwalificatieronde van de UEFA Europa Conference League de tweede wedstrijd tegen en bij FC Luzern uit Zwitserland. Vorige week won Feyenoord de uitwedstrijd met 0-3. Vanavond staat het thuisduel tegen de Zwitserse club op het programma. Mocht Feyenoord deze voorronde van de Conference League overleven, dan krijgt de ploeg van trainer Arne Slot IF Elfsborg (Zweden) of FK Velez (Bosnië) als tegenstander.

FOX

De wedstrijd Feyenoord-FC Luzern is live te volgen via de televisiezender FOX. Deze zender is bij vrijwel alle aanbieders te zien via het digitale basispakket. Zo is de zender bij Ziggo te zien via kanaal 11 en bij KPN via kanaal 16. De voorbeschouwing begint om 19.00 uur en de wedstrijd zelf om 20.00 uur.

ESPN

De wedstrijd is ook live te volgen via ESPN. ESPN is bij veel aanbieders te zien in het digitale basispakket. Bij aanbieders, zoals Ziggo, maakt de zender onderdeel uit van een aanvullend pakket.

Vitesse

Via RTL 7 is donderdagavond de wedstrijd Dundalk – Vitesse te volgen in de derde ronde van de Conference League. Vorige week speelde de club uit Arnhem met 2-2 gelijk tegen de Ierse club. De wedstrijd begint om 21.00 uur en de voorbeschouwing op de wedstrijd om 20.30 uur.

Radio

Via de radio zijn de wedstrijden van Feyenoord en Vitesse te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Daarnaast is ook de regionale omroep Radio Rijnmond aanwezig bij de wedstrijd van Feyenoord met een live verslag.