Darts: Champions League of Darts live op RTL 7 en BBC

RTL 7 staat vandaag en morgen in het teken van een nieuw dartstoernooi: Champions League of Darts. Ook de BBC besteedt live aandacht aan dit toernooi.

Nieuw toernooi

Het is de eerste keer dat dit toernooi, Champions League Of Darts, wordt gehouden en is beide dagen live te volgen bij RTL 7. In de Champions League Of Darts strijden de acht beste darters ter wereld, waaronder Michael van Gerwen, om de felbegeerde hoofdprijs van 100.000 pond, wat neerkomt op 130.000 euro.

Acht deelnemers

De acht deelnemers zijn bepaald aan de hand van de PDC Order of Merit. Naast de Nederlander Michael van Gerwen, die deze lijst aanvoert, zijn Gary Anderson, Adrian Lewis, Phil Taylor, Peter Wright, James Wade, Michael Smith en Robert Thornton de overige zeven deelnemers. De darters zijn verdeeld over twee poules van vier waarvan de twee beste van elke poule doorgaan naar de knock-outfase. Zij strijden in de halve finale en finale om de titel.

Twee poules

In poule A spelen Michael van Gerwen, Phil Taylor, Peter Wright en Robert Thornton. Van Gerwen neemt het in de eerste ronde op tegen Thornton en Taylor uit tegen Wright. In poule B speelt Gary Anderson tegen Michael Smith en Adrian Lewis probeert af te rekenen met James Wade.

RTL7

Champions League Of Darts is vanavond, zaterdag 24 september, vanaf 18.45 uur en zondag 25 september vanaf 18.30 uur live bij RTL 7 te zien. Alle middagwedstrijden zijn zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur live te volgen via de website van RTL 7 Darts.

BBC

Ook de Engelse publieke televisiezender BBC zendt het toernooi grotendeels live uit via zowel BBC One als BBC Two. De BBC zendt ook de wedstrijden die zaterdag- en zondagmiddag worden gespeeld live uit. Een overzicht van de uitzendingen van de BBC vind je hier.

Tweets:

https://twitter.com/BobbyGeorge180/status/779319782655033344

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.