Europa League: Feyenoord, AZ en PSV live via radio, tv en Internet

De wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV in de Europa League zijn vandaag live te volgen via radio, televisie en Internet.

Feyenoord

Feyenoord speelt vanavond haar derde groepswedstrijd in de Europa League tegen de Young Boys in het Zwitserse Bern. De wedstrijd begint om 18.55 uur en is live te volgen op RTL 7.

Radio Rijnmond

De wedstrijd Young Boys – Feyenoord is live te volgen op de radio via Radio Rijnmond in een extra uitzending van Rijnmond Sport. De uitzending begint om 18.00 uur. Radio Rijnmond  is in delen van Nederland te beluisteren via de FM en/of DAB+, via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

PSV

PSV speelt vanavond haar derde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen LASK Linz uit. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te volgen via RTL 7.

AZ

AZ speelt vanavond haar derde wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Astana. De wedstrijd begint om 18.55 uur en is live te volgen op FOX Sports 1. Deze televisiezender is bij onder andere KPN, T-Mobile en Online.nl in het digitale basispakket te vinden.

NPO Radio 1

Via de radio zijn de wedstrijden van PSV, Feyenoord en AZ te volgen in een uitzending van NOS Langs de Lijn en Omstreken. De uitzending begint om 19.00 uur. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.