Geen zomerstop bij Netflix: veel nieuwe films en series in augustus

Netflix kent geen zomerstop tijdens de zomermaanden. Ook in de maand augustus wordt het aanbod op de streamingdienst weer voorzien van veel nieuwe series en films.

Better Call Saul

In de eerste week van augustus is het aanbod van Netflix uitgebreid met meer dan 80 nieuwe titels. Ook de komende weken zal het aanbod verder worden uitgebreid. Zo is vanaf dinsdag 7 augustus het vierde seizoen van Better Call Saul te zien op de streamingdienst. Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van deze serie te zien op Netflix van het vierde seizoen, een dag na de première in de Verenigde Staten.

The Innocents

Op vrijdag 24 augustus is de nieuwe serie The Innocents te zien op Netflix. “Als series zoals Twilight, Riverdale, 13 Reasons Why, The OA én The 100 je kunnen bekoren dan zal je zeker gaan genieten van de nieuwe Netflix serie The Innocents.“, aldus de streamingdienst in een aankondiging.

Ozark

Op vrijdag 31 augustus zal het tweede seizoen te zien zijn van de serie Ozark. Het eerste seizoen van deze “Netflix original” kreeg op de website IMDB een 8.3.

Films

In de eerste week van augustus zijn een groot aantal nieuwe films toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Zo zijn de films Super 8, The Naked Gun: From the Files of Police Squad!, The Pianist, Total Recall, Out of Africa, Pride and Prejudicem Charlie Wilson’s War en The Green Mile toegevoegd aan het aanbod.

Videoland en Prime Video

Ook de concurrerende videodiensten Videoland en Prime Video (Amazon) hebben hun aanbod in de maand augustus verder uitgebreid. Zo komt Prime Video van Amazon in de maand augustus met drie nieuwe series.

Sociale media: