Jacqueline Bierhorst wordt commercieel directeur CAIW Holding

caiwJacqueline Bierhorst benoemd tot commercieel directeur CAIW Holding. Voorheen was zij werkzaam als Algemeen Directeur bij de commerciële radiozender Slam! FM. Dit bericht CAIW in een persbericht.

Jacqueline Bierhorst: “CAIW loopt al jaren technisch voorop en was één van de eerste in Europa met de introductie van digitale televisie, internet en telefonie via de kabel. CAIW stelt zich tot doel het totale kabelpakket simpel en toegankelijk aan de consument aan te bieden. Ik ga met veel enthousiasme deze nieuwe uitdaging aan”.CAIW heeft er alle vertrouwen in dat zij in Bierhorst de juiste persoon heeft gevonden om Caiway verder succesvol te ontwikkelen.

Aart Verbree, algemeen directeur CAIW, zegt blij te zijn met de benoeming van Bierhorst: “Jacqueline is een gedreven persoonlijkheid met veel ervaring op gebied van communicatie en is gewend de consument centraal te stellen. Dit is precies wat we nu nodig hebben bij Caiway”.Bierhorst zal naast haar werkzaamheden voor CAIW ook werkzaam blijven voor de VCR (Vereniging van Commerciële Radio). Hier vervult zij sinds 1 september jongstleden de rol als business manager, waarbij haar voornaamste taak is om de uitrol van DAB+, digitale radio, in Nederland te faciliteren. 

Lees ook Jan Zweegman treedt toe tot directie CAIW Holding