Meer zenders in HD-kwaliteit via T-Mobile Thuis

T-Mobile heeft het aantal zenders dat in HD-kwaliteit wordt doorgegeven via haar internet- en televisiedienst T-Mobile Thuis verder uitgebreid.

Uitbreiding

Sinds deze week zijn ook CNN (kanaal 241_ , Cartoon Network (kanaal 190) en Boomerang (kanaal 196) in HD-kwaliteit te bekijken via T-Mobile Thuis. Volgens eigen zeggen geeft T-Mobile nu meer dan 40 zenders door in HD-kwaliteit via haar dienst T-Mobile Thuis. Voor Boomerang is overigens een abonnement nodig op het aanvullende Kids and Music-pakket

Deze zenders kunnen niet alleen via het traditionele tv-toestel worden bekeken maar ook via smartphone, tablet en Apple TV. Dit kan via de dienst TV Anywhere. Sinds enige weken is het ook mogelijk TV Anywhere online te bekijken via de computer.

Dienst

T-Mobile Thuis is sinds 15 februari van het vorige jaar de nieuwe naam voor de dienst Vodafone Thuis. T-Mobile nam Vodafone Thuis eind 2016 over van Vodafone. Als gevolg van de vorming van VodafoneZiggo, diende Vodafone van de Europese Commissie het bedrijfsonderdeel Vodafone Thuis te verkopen.