Alle Star Trek-series nu beschikbaar op Netflix

Met ingang van dit jaar komt de liefhebber van de serie Star Trek aan zijn trekken bij Netflix. De streaming dienst heeft alle series van de science fiction serie online gezet. In augustus van het vorig jaar waren al Star Trek The Original Series toegevoegd aan de streaming dienst, inmiddels zijn alle series te zien via de dienst.

Series

Netflix heeft een nieuw contract afgesloten waarbij niet alleen de nieuwe serie van de science fiction-reeks mag worden uitgezonden buiten de Verenigde Staten maar ook ouder materiaal. In totaal gaat Netflix 727 afleveringen van Star Trek op haar dienst aanbieden. Naast The Orginal Series zijn nu ook de reeksen van The Animated Series, The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager en Enterprise beschikbaar.

Discovery

De streaming dienst zal ook de nieuwe serie Discovery gaan uitzenden. De serie was gepland om te starten in januari van dit jaar maar de eerste uitzending is inmiddels uitgesteld tot mei. De nieuwe serie zal in de Verenigde Staten worden uitgezonden door CBS, maar in de rest van de wereld zal Netflix de serie gaan uitzenden.

De reeks zal zich tien jaar voor The Original Series afspelen. In tegenstelling tot de vorige series in de reeks, zal de hoofdrolspeler niet de kapitein maar een vrouwelijke luitenant zijn. Er worden (voorlopig) 13 afleveringen opgenomen.

Video

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.