NFL Super Bowl live op FOX en FOX Sports

Komende nacht is de strijd om de Super Bowl live te zien op FOX en FOX Sports. De allesbeslissende eindstrijd van de National Football League (NFL) beleeft dit jaar zijn 50e editie. Dit jaar strijden de Denver Broncos en de Carolina Panthers om de hoofdprijs in de belangrijkste wedstrijd van het NFL-seizoen. De kick-off vindt komende nacht plaats om 00.30 uur.

FOX

De eindstrijd van de National Football League (NFL) wordt dit jaar gespeeld in het hypermoderne Levi’s Stadium in Californië, de thuisbasis van de San Francisco 49ers. In de sfeer van een Super Bowl party begint de studio uitzending op dé live sportzender van Nederland om 23.00 uur, gepresenteerd door Pascal Kamperman en Noah Zeeuw. Het Nederlandse commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Ronald van Dam en Ronald Buijs.

In de studio zijn Hubert Bedford en Neal Petersen aanwezig en zij kijken vooruit naar het spektakel en verzorgt DJ Kelly Pfaff de muzikale noot. FOX is voor iedereen met digitale televisie te zien, onder meer bij Ziggo, UPC, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, bij KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

FOX Sports

De uitzending op de betaalzender Fox Sports 2 wordt speciaal ingericht voor de NFL-liefhebbers, met vanaf 23.00 uur de ‘Road to the Super Bowl’ en vanaf 24.00 de originele Amerikaanse programmering en wedstrijdcommentaar.

Half time show

Traditioneel vindt er in de rust een ‘half time show’ plaats, het podium waar alle internationale artiesten maar wat graag voor in aanmerking komen. Dit jaar is de eer om zich te presenteren aan een wereldwijd miljoenenpubliek gegund aan de Britse band Coldplay en Beyonce. Lady Gaga (29) zingt zondag het Amerikaanse volkslied tijdens de vijftigste Super Bowl.

Reclame

Het reclameblok tijdens de rust van de Super Bowl is het duurste ter wereld. Voor een minuut zendtijd betalen adverteerders tot 3 miljoen dollar. In ruil krijgen ze de aandacht van ruim 100 miljoen kijkers. Zeven van de spots die getoond worden tijdens het reclameblok van de Super Bowl zijn gemaakt door de Amerikaanse afdeling van het Belgische productiehuis Caviar.

Tweets

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.