Televisiezender FOX in het teken van Dutch Comic Con

Televisiezender FOX staat zaterdag en zondag in het teken van ‘Dutch Comic Con’, dat dit jaar het thema ‘heroes’ meekrijgt.

Wintereditie

In de Jaarbeurs te Utrecht start dit weekend de ‘wintereditie’ van het populaire evenement, waar FOX als vaste partner een eigen plek en activiteiten heeft. Ook wordt er flink uitgepakt met een speciale tv-programmering, waaronder de première van een nieuw seizoen The Simpsons (seizoen 30) en de marathon van The Walking Dead seizoen 9 (tot nu toe).

The Simpsons

Dit weekend gaat het dertigste seizoen van The Simpsons in première. De eerste zeven afleveringen zijn dan voor het eerst op de Nederlandse televisie – en exclusief op FOX – te zien. Daarnaast kunnen liefhebbers van de populairste animatiefamilie ter wereld aanstaande woensdag via de Facebookpagina van FOX stemmen op hun favoriete afleveringen uit bijna dertig jaar The Simpsons tv-geschiedenis. De vier ‘fan favorite’-afleveringen worden vervolgens verspreid op zaterdag en zondag uitgezonden.

FOX Comic Con Weekend

FOX is als vaste partner van Dutch Comic Con niet te missen. Komende zaterdag en zondag kunnen liefhebbers in het FOX Theater genieten van de beste afleveringen van The Simpsons. Tevens kan men in de Experience Hall op de foto met de complete familie Simpson, uiteraard op hun welbekende bank. Ook kan men aanwezig zijn bij live-interviews met artiesten en tekenaars op het Next Level Heroes & FOX Stage. Meer info vind je hier.

De televisiezender is bij de meeste aanbieders van digitale televisie te vinden op kanaal 11 of 14 van het digitale basispakket. Zie hier voor een overzicht.