Traffic Radio Live met speciale uitzending vanuit Gazelle fabriek

Vandaag, maandag 16 april zal het programma Traffic Radio Live! gedeeltelijk live worden uitgezonden vanuit de Gazelle fabriek in Dieren. Het programma is tussen 7.00 uur en 11.00 uur te horen op Traffic Radio. Vanaf 9.00 uur is er een speciale uitzending te horen vanuit de Gazelle fabriek in Dieren.

Fietsseizoen

Traffic Radio trapt om 7:00 uur af met een reguliere uitzending van Traffic Radio Live! in de ochtendspits. In deze uitzending zal Rick van Velthuysen, ondersteund door sidekick René Visschers en zo’n 250 fabrieksmedewerkers, het fietsseizoen op geheel eigen wijze inluiden.

“Enorme fietsfanaat”

Rick van Velthuysen: “Hier voel ik mij wel op m’n plek, want ik ben een enorme fietsfanaat! Ik woon zelf in een landelijke omgeving en dan is de fiets bij uitstek het vervoersmiddel om de omgeving te leren kennen”.

Fietspraatjes

Ron Lemmens en René Visschers maken vervolgens van 9:00 tot 11:00 uur een speciale uitzending met studiogasten en sfeerverslagen vanuit de fabriek. Te gast zijn onder meer de fietsprofessor, Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland en tal van andere gasten.

Luisteren

Traffic Radio Live! is elke werkdag te horen tussen 7-9 uur en 17-19 uur op de online radiozender Traffic Radio. Luisteren kan via Internet.

Sociale media: