TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2018’

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan vanaf vandaag op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2018. Vanaf vandaag mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes.

Stemming

De stemming sluit op vrijdag 9 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2018’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Snollebollekes met het nummer ‘Hoempapa’.

Alleen liedjes met clip dingen mee

De aanmelding voor ‘De 11 van Oranje’ is vandaag geopend. Omdat de lijst zowel op radio als televisie zal worden uitgezonden, kunnen alleen carnavalsliedjes worden ingezonden waarvan tevens een videoclip is gemaakt.

De definitieve ’11 van Oranje’ wordt vrijdag 9 februari bekendgemaakt in de uitzending van RADIONL en op de websites van de televisie- en radiozender. De complete lijst wordt door TV Oranje uitgezonden op vrijdag 9 februari om 23.11 uur en herhaald op zaterdag 10 februari om 11.11 uur.

Televisie en radio

TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met muziek van eigen bodem. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. RADIONL is een commerciële regionale radiozender die werd opgericht in maart 2005 door Nico Silvius. Het muziekaanbod bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige muziek uit de regio met een volks karakter.

Stemmen kan via onder andere de website van TV Oranje.

Sociale media:

https://www.facebook.com/TVOranje/videos/1413563858755813/