UPC Nederland neemt Regiokabel over

upcKabelaar UPC heeft kabelbedrijf Regiokabel uit Huissen overgenomen. Dat houdt in dat UPC vanaf begin juli analoge en digitale televisie, snel internet en telefonie via de kabel in Huissen levert.

Eind juli kan UPC alle inwoners van Huissen haar diensten bieden. UPC zal klanten van Regiokabel individueel informeren over het productaanbod van UPC en wanneer zij daar gebruik van kunnen maken. De winkel van Regiokabel aan de Langestraat 36 in Huissen blijft open en zal het karakter van een UPC Winkel krijgen.

 

Het verzorgingsgebied van Regiokabel omvat zo’n 8.000 huishoudens in Huissen. UPC levert haar diensten al aan de overige kernen van Lingewaard, waar Huissen onderdeel van uitmaakt. Het was voor UPC dan ook een logische stap om Regiokabel over te nemen. De medewerkers van Regiokabel zijn inmiddels op de hoogte gesteld. Zij worden medewerker van UPC.

Jaarlijks investeert UPC aanzienlijk in haar kabelnetwerk. Dit leidt ertoe dat haar netwerk een van de meest moderne ter wereld is. UPC kan haar klanten hierdoor onder meer internet met snelheden tot 120 Mb en een uitgebreid interactief digitaal zenderaanbod leveren.

UPC zal alles in het werk stellen om de introductie van haar diensten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door de overname kunnen de klanten van Regiokabel een nog uitgebreider dienstenpakket verwachten dat de kwaliteit minimaal evenaart van wat zij gewend zijn. Bovendien zullen zij in de toekomst sneller beschikken over nieuwe diensten. UPC zal de klanten van Regiokabel uitgebreid informeren over wat UPC hen te bieden heeft.

In de hele maand juli zal een team van monteurs in Huissen aanwezig zijn om klanten te helpen bij de overstap naar UPC. Voor inwoners van Huissen met vragen over de overname, UPC en haar diensten, heeft UPC een speciaal telefoonnummer opengesteld (020 775 70 26, lokaal tarief) dat op werkdagen van 08.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 18.00 uur bereikbaar is. UPC ontwikkelde ook een speciale website voor de klanten van Regiokabel. Totdat de overname van Regiokabel door UPC volledig is afgerond, blijft de klantenservice van Regiokabel actief.

UPC en Regiokabel maken geen details over de transactie bekend. (Persbericht UPC)