Veel Champions League voetbal bij NOS en Sport1

voetbalDe Champions League wordt deze week hervat met de achtste finales van dit belangrijke voetbaltoernooi. De NOS op Nederland 3 en betaalzender Sport 1 besteden veel aandacht aan de diverse voetbalwedstrijden.

Vandaag is op Nederland 3 om 20.45 uur te wedstrijd Manchester City – FC Barcelona te zien. Het commentaar is in handen van Arno Vermeulen. De voorbeschouwing op Nederland 3 begint om 20.15 uur. De analytici in de studio van de NOS zijn Ruud van Nistelrooij en Ronald Koeman. Na afloop van de wedstrijd Manchester City – FC Barcelona is een ruime samenvatting te zien van de wedstrijd Bayer Leverkusen –  Paris St. Germain.

Woensdag zendt de NOS op Nederland 3 vanaf 20.45 uur de wedstrijd Arsenal – Bayern München live uit. Het commentaar is dan in handen van Jeroen Elshoff. De voorbeschouwing op Nederland 3 begint om 20.15 uur waarbij de analytici Youri Mulder en Ronald Waterreus zijn. Na afloop van de wedstrijd Arsenal – Bayern München is een samenvatting te zien van AC Milan – Atlético Madrid.

Sport 1 zendt zowel op dinsdag als op woensdag al de wedstrijden uit de Champions League live uit via haar diverse televisiekanalen.

De NOS zendt de wedstrijden ook live uit via Internet: http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/