Achtste finales Champions League live bij Veronica en Ziggo Sport Totaal

Vandaag gaan de achtste finales in de Champions League van start. Vanavond is de wedstrijd Paris Saint-Germain tegen FC Barcelona live te zien op Veronica en Ziggo Sport.

Tweede ronde

Vandaag gaat de zogenaamde “knock-out”-fase van start in de UEFA Champions League. Deze zogenaamde tweede ronde van het toernooit bestaat De tweede ronde bestaat uit knock-outwedstrijden met een thuis- en uitwedstrijd. De acht groepswinnaars uit de eerste ronde spelen in de achtste finale tegen een nummer twee uit de groep.

Clubs

PSV, de club uit Nederland die dit jaar meedeed aan de Champions League, is uitgeschakeld. Clubs die wel meedoen aan deze tweede ronde zijn onder andere FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Bayern Munchen en Manchester City.

Veronica

Veronica zendt vanavond de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain – FC Barcelona live uit. De uitzending van het programma NUSport begint om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. De analyses vanuit de studio bij deze wedstrijd zijn in handen van Frank en Ronald de Boer.

Ziggo Sport Totaal

Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt alle wedstrijden uit de UEFA Champions League live uit. Op het kanaal ‘Select’ is vanaf 20.45 uur het schakelprogramma UEFA Champions League Switch te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die gespeeld worden.

Op Ziggo Sport Voetbal is de wedstrijd Paris Saint-Germain – FC Barcelona te zien. Op Ziggo Sport Extra 1 is de andere achtste finale wedstrijd van dinsdagavond te zien: Benfica – Borussia Dortmund. Op woensdag zendt de betaalzender de wedstrijden FC Bayern München – Arsenal en Real Madrid – Napoli live uit.

Internet

De wedstrijden van de Champions League zijn ook online volgen via NUSport. Meer informatie hierover op de website van NUsport. Vandaag is op NUSport ook de eerste aflevering van de videoserie ‘2x 45 seconden’ te zien, waarin twee bekende analisten vooruitblikken op de wedstrijd Paris Saint-Germain – Barcelona.

‘2x 45 seconden’, geproduceerd door Helden, is een unieke voorbeschouwing waarin twee analisten elk 45 seconden de tijd krijgen om de kijker te overtuigen van zijn blik op de wedstrijd. De lancering van ‘2x 45 seconden’ is het startsein van een langere samenwerking tussen NUsport en Helden.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn zowel op dinsdag als op woensdagavond flitsen te horen van de wedstrijden uit de Champions League in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is te ontvangen via de FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.