Champions League: FC Barcelona-PSV live op radio en tv

Vandaag speelt PSV haar eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen en bij FC Barcelona. De wedstrijd is live te volgen op radio en tv.

PSV

PSV uit Eindhoven is in de groepsfase van de UEFA Champions League ingedeeld bij tegenstanders FC Barcelona, Inter Milan en Tottenham Hotspur FC. Vandaag staat de eerste wedstrijd op het programma. In Camp Nou in Barcelona moet PSV het opnemen tegen FC Barcelona. De wedstrijd begint om 18.55 uur en is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd FC Barcelona-PSV is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 18.00 uur en de wedstrijd zelf om 18.55 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd FC Barcelona-PSV live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. De uitzending begint om 18.55 uur en duurt tot 23.00 uur. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14, is er uitgebreid aandacht voor de Champions League. Zo is om 18.55 uur de andere wedstrijd in de groep van PSV te zien: Internazionale – Tottenham Hotspur.

Om 20.50 uur is er een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die dan gespeeld worden onder de naam ‘UEFA Champions League Switch’.

Ziggo Sport Totaal

Alle wedstrijden van de Champions League zijn live te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal zendt naast FC Barcelona-PSV, en Internazionale – Tottenham Hotspur ook de wedstrijden Liverpool – Paris Saint-Germain, AS Monaco – Atlético Madrid, Brugge – Dortmund, Schalke 04 – FC Porto en Galatasaray – Lokomotic Moskou uit.