Voetbal: Zwitserland-Oranje Leeuwinnen live op radio en tv

Vanavond spelen de voetbaldames van Oranje, de Oranje Leeuwinnen, hun returnwedstrijd voor een WK-ticket tegen Zwitserland. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Zwitserland

Nadat de voetbaldames van het Nederlands elftal het tweeluik voor een WK-ticket tegen Denemarken hebben gewonnen staan nu twee wedstrijden tegen Zwitserland op het programma. Afgelopen vrijdag wonnen de dames de eerste wedstrijd in Utrecht met 3-0. Vanavond staat in Zwitserland de return op het programma. De wedstrijd begint om 19.00 uur en wordt gespeeld in Schaffhausen.

Wereldkampioenschap

De winnaar van dit tweeluik bemachtigd een ticket voor het wereldkampioenschap in Frankrijk volgend jaar. Het WK2019 wordt van 7 juni tot en met 7 juli 2019 gehouden in Frankrijk. Aan het toernooi nemen 24 landen deel.

Veronica

De wedstrijd Zwitserland-Nederland wordt live uitgezonden op Veronica. De voorbeschouwing begint om 18.25 uur en de wedstrijd zelf om 19.00 uur. Na afloop is er een nabeschouwing.

NPO Radio 1

De wedstrijd is ook te volgen via de radio via het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.