World Matchplay Darts te volgen op RTL7 en Internet

Tot en met 30 juli wordt het BetVictor World Matchplay Darts gehouden in Blackpool te Engeland. Het toernooi is te volgen via RTL7 en Internet.

Vijf landgenoten

Het BetVictor World Matchplay Darts wordt gehouden in het Engelse Blackpool. In Blackpool zullen vijf landgenoten aan de oche verschijnen, aangevoerd door Michael van Gerwen die daar als nummer één van de wereld zal starten. Van Gerwen wist het toernooi de laatste twee jaar op zijn naam te schrijven.

Verder zullen ook Raymond van Barneveld, Jelle Klaasen, Benito van de Pas en Christian Kist meespelen. Ook de Belg Kim Huybrechts is van de partij in Blackpool.

Toppers

Ook vele andere toppers doen mee aan dit toernooi in Blackpool met onder andere Michael Smith, James Wade, Gary Anderson, Adrian Lewis, Peter Wright, Phil Taylor en Stephen Bunting.

Prijzengeld

De winnaar gaat volgende week zondag met een prijzengeld van 115.000 Britse Ponden naar huis toe, de runner-up met 55.000 Britse Ponden.

RTL7

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de World Matchplay. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via een (betaalde) livestream. Alle avondsessies zijn ook live te zien op RTL7. Informatie over de uitzendingen rondom het darts op RTL7 zijn te vinden op de website van RTL7 Darts.

Sociale media: