​Radio Veronica brengt speciale Prince Top 40 op de radio

Vandaag, vrijdag 29 april, zendt Radio Veronica een speciale Prince Top 40 uit. Tussen 16.00 uur en 20.00 uur zijn de 40 beste en mooiste hits te horen van de zanger die vorige week donderdag op 57-jarige leeftijd overleed.

Stemmen

Luisteraars van de radiozender konden de afgelopen dagen stemmen op hun meest favoriete songs van Prince, waarmee ze de Top 40 samenstellen. De lijst zal niet alleen alle grote hits van Prince bevatten, maar ook albumtracks en publieksfavorieten.

“Eerbetoon”

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Er zijn maar weinig artiesten die zo veel voor de popmuziek hebben betekend als Prince. Hij heeft niet alleen zelf tientallen Top 40-hits gehad, maar was ook het brein achter klassiekers van onder anderen Sinéad O’Connor, Sheila E., The Bangles en Nederlandse artiesten als Loïs Lane en Candy Dulfer. Net als de David Bowie Top 40 eerder dit jaar zal de Prince Top 40, dankzij de luisteraars van Radio Veronica, een eerbetoon worden die je als muziekliefhebber niet mag missen.”

Prince Top 40

De Prince Top 40 wordt vanmiddag tussen 16.00 – 18.00 uur uitgezonden op Radio Veronica. Radio Veronica is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tweets:

https://twitter.com/SilvanStoet/status/723825567204806656

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.