Kookzender 24Kitchen viert vijfjarig bestaan met nieuwe vormgeving

Vandaag, zaterdag 1 oktober, bestaat de commerciële televisiezender 24Kitchen vijf jaar en dat laat de zender niet zomaar voorbij gaan.

Nieuw jasje

Niet alleen is de kookzender vanaf vandaag in een geheel nieuw jasje gestoken, maar het jubileum wordt ook op grootse wijze gevierd. Een speciaal weekend voor bakliefhebbers, een nieuw feestboek en een lekkere traktatie van de 24Kitchen-chefs die het land ingaan om hun fans te bedanken.

24Kitchen: sinds 1 oktober 2011

Na de start op 1 oktober 2011 is de zender snel uitgegroeid tot een cross-mediaal foodplatform met een enorme achterban. In november 2014 werd het kanaal volledig eigendom van FOX International Channels door alle aandelen over te nemen van Jan Dekker Holding BV. Door de overname verloren destijds 32 werknemers hun baan.  Afgelopen jaar is het beste jaar ooit voor de zender; in 2016 kijken gemiddeld meer dan vier miljoen mensen per maand.

Feestelijk bakweekend

Het weekend van 1 en 2 oktober staat de zender geheel in het teken van bakprogramma’s van Nederlandse en internationale chefs. Onderdeel van dit weekend is een gloednieuwe feestspecial waarin chefs Miljuschka Witzenhausen en Danny Jansen laten zien hoe het populairste recept van 24kitchen.nl wordt gemaakt: de appeltaart.

Wie jarig is trakteert

De chefs van de televisiezender trekken op 1 oktober bovendien het land in om daar hun fans te ontmoeten, te bedanken én te trakteren op een appelgebakje. In Den Bosch bij boekhandel Adr. Heinen, in Utrecht bij boekhandel Broese en in Haarlem bij boekhandel De Vries kunnen kookfanaten die er snel bijzijn een traktatie ophalen bij hun idolen en een 24Kitchen-boek laten signeren.

Boek

In het kader van het vijfjarig jubileum brengt de zender ook een speciaal boek uit. ‘Feest!’ is een inspirerend kookboek vol recepten voor feestelijke gelegenheden. In het boek staan meer dan honderd heerlijke recepten voor allerlei feestelijke gelegenheden. Daarnaast geven de 24Kitchen-chefs tips en recepten van hun ‘signature dishes’.

Over 24Kitchen

24Kitchen is te zien in het basispakket van Ziggo, Caiway, Tele 2 en Delta op kanaal 24, bij Digitenne van KPN op kanaal 24, bij Interactieve TV van KPN op kanaal 22 en Glashart Media op kanaal 247. De televisiezender is te zien in meer dan zes miljoen huishoudens in Nederland.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.