‘All Together Now’ vanaf begin mei te zien bij RTL 4

De muzikale hitshow ‘All Together Now’ is vanaf 3 mei elke vrijdagavond te zien op RTL 4. Het programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen.

Succes

Het televisieprogramma is volgens RTL al een succes in Engeland, Australië en Brazilië. “In dit aanstekelijke en gezellige muziekprogramma draait het niet alleen om de beste stem, maar ook het beste optreden.“, aldus RTL in een persbericht. De deelnemers treden op voor 100 muziekprofessionals, aangevoerd door Jamai Loman.

Doel

Het doel: ervoor zorgen dat zo veel mogelijk van ‘de 100’ opstaan en uit volle borst meezingen. Het aantal meezingers en swingers bepaalt hoe goed de deelnemer heeft gepresteerd. Degene met de hoogste score is de winnaar van de aflevering. ‘All Together Now’ wordt gepresenteerd door Chantal Janzen gaat vrijdagavond 3 mei van start bij RTL 4.

De 100

Zangers – solo, duo’s of als groep – van alle leeftijden, afkomstig uit het hele land, maken hun opwachting voor een kritisch publiek. Het publiek bestaat uit 100 zorgvuldig geselecteerde muziekprofessionals die gezamenlijk beslissen over het lot van iedere kandidaat.

‘De 100’ zijn vocalisten en entertainers uit alle takken van de muziekbusiness. Van rapper en een swingende koordirigent tot een operazangeres met ruime staat van dienst.

3 mei

‘All Together Now’ wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en is vanaf 3 mei elke vrijdag te zien om 20.30 uur bij RTL 4.