All3Media gaat exclusieve dramaseries maken voor Ziggo/Liberty Global

Producent All3Media gaat vier dramaseries produceren die exclusief te zien zijn via de netwerken van Liberty Global. In Nederland is het bedrijf actief met kabelaar Ziggo.

Exclusieve content

Het is voor het eerst dat Liberty Global een contract heeft afgesloten voor het produceren van exclusieve content voor haar distributiekanalen. De vier series worden in de komende twee jaar gemaakt en zullen exclusief te zijn via de on-demand diensten van onder andere kabelaar Ziggo. Naast Nederland zullen de series ook te zien zijn in Groot Brittannië (Virgin Media), Duitsland (Unitymedia) en diverse landen in het Caribisch gebied. Liberty Global is ook in België actief met kabelaar Telenet maar het is niet duidelijk of de series ook daar te zien zullen zijn. De series zullen wellicht ook zichtbaar zijn voor klanten van UPC in Zwitserland en Oostenrijk.

All3Media

De Britse producent All3Media is in Nederland actief met het productiebedrijf IDTV. All3Media zorgt voor de scripts, regie en productie van de vier series. Liberty Global bezit 50 procent van de aandelen in de product. Ook Disocvery Communicaties is aandeelhouder van de Britse producent.

Het is nog niet duidelijk om wat voor soort series het gaat en wanneer de series exact te zien zullen zijn. Met het produceren van eigen content voor haar Video On Demand-systeem wil Liberty Global de strijd aangaan met diensten als Netflix en Videoland.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.