Amazon Prime Video gaat American Football uit NFL live uitzenden

Liefhebbers van American Football kunnen voor de NFL-wedstrijden niet alleen bij FOX Sports terecht maar vanaf komende nacht ook bij Amazon Prime Video. De streamingdienst gaat ook in Nederland wedstrijden uit de NFL uitzenden.

Thursday Night Football

De streamingdienst gaat vanaf komende nacht wedstrijden uitzenden uit de Amerikaanse league NFL. In de maand oktober is elke donderdag- op vrijdagnacht een wedstrijd te zien uit de NFL. Voor komende nacht staat de wedstrijd New England Patriots – Tampa Bay Buccaneers op het programma. De wedstrijden starten midden in de nacht Nederlandse tijd, namelijk om 2:25u.

Audio track

Amazon produceert speciaal voor deze live-uitzendingen een audio track met twee commentators; een die verslag doet van het spel en een die aanvult met statistieken, achtergrondinformatie en details rondom bijvoorbeeld de strategie van de teams.

Ook op FOX Sports

Amazon Prime Video benadrukt tegenover deze website dat de wedstrijden ook op FOX Sports International beschikbaar blijven: “De wedstrijden blijven via FOX Sports op televisie te zien en zijn via Amazon Prime Video live te streamen (zowel online als via de app).”, aldus een woordvoerder.

Wedstrijden

Deze maand zijn ook nog de wedstrijden Philadelphia Eagles – Carolina Panthers, Kansas City Chiefs – Oakland Raiders en Miami Dolphins – Baltimore Ravens te zien. De wedstrijden worden telkens in de nacht van donderdag- op vrijdag uitgezonden.

Nieuwe series

Naast het American Football uit de NFL biedt Amazon Prime Video ook een nieuwe serie in de maand oktober: Lore. Het eerste seizoen is vanaf 13 oktober te zien bij de streamingdienst. Vanaf 20 oktober is het derde seizoen van de serie Red Oaks te zien.