Amazon Prime Video gaat door met The Grand Tour

Er komt een vierde seizoen van het populaire autoprogramma The Grand Tour op de streamingdienst Amazon Prime Video. Dit heeft de streamingdienst vrijdag bekend gemaakt via sociale media.

Top Gear-trio

Het eerste seizoen van het autoprogramma ging in november 2016 in première. Voor het autoprogramma The Grand Tour heeft Amazon het oude Top Gear-trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May binnengehaald. De heren hebben in 2016 een contract voor drie jaar gesloten bij de videodienst.

Derde seizoen

The Grand Tour keert 18 januari 2019 terug op Amazon’s streamingdienst Prime Video voor haar derde seizoen. In het derde seizoen van The Grand Tour keren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May’s terug in een fonkelnieuwe 12-delige serie. Vanaf vrijdag 18 januari wordt elke vrijdag wordt er een nieuwe aflevering beschikbaar gesteld van dit nieuwe seizoen op de videodienst.

Nog een seizoen

Vrijdag heeft de streamingdienst bekend gemaakt dat er ook nog een vierde seizoen van de serie komt. In de nieuwe serie zal er geen gebruik meer worden gemaakt van de tent waarin de centrale presentatie plaatsvindt. In plaats daarvan zal het programma zich meer gaan richten op grote roadtrips en specials. Britse media spreken al van een grote make-over van de serie. Eerst zal echter vanaf 18 januari het derde seizoen van de serie van start gaan.

Sociale media: