The Grand Tour keert op 18 januari terug op Amazon’s Prime Video

Het autoprogramma The Grand Tour keert 18 januari 2019 terug op Amazon’s streamingdienst Prime Video voor haar derde seizoen. Dit heeft de streamingdienst bekend gemaakt.

Derde seizoen

In het derde seizoen van The Grand Tour keren Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May’s terug in een fonkelnieuwe 12-delige serie. Vanaf vrijdag 18 januari wordt elke vrijdag wordt er een nieuwe aflevering beschikbaar gesteld van dit nieuwe seizoen op de videodienst.

Colombia

De nieuwe trailer (zie onder) geeft een sneak peak van Richard Hammond in Colombia en blikt vooruit op de epische uitdagingen van het legendarische trio in onder andere Detroit en Nevada, Zweden en Schotland. De centrale studio is ook dit jaar opgesteld in het Engelse Cotswold.

Top Gear-trio

Het eerste seizoen van het autoprogramma ging in november 2016 in première. Voor het autoprogramma The Grand Tour heeft Amazon het oude Top Gear-trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May binnengehaald. De heren hebben in 2016 een contract voor drie jaar gesloten bij de videodienst.

Records

Het eerste seizoen van The Grand Tour brak volgens de videodienst in 2016 wereldwijde records. Het is de grootste première van Amazon Prime Video tot nu toe en de serie wordt al in meer dan 200 landen bekeken. In januari gaat het derde seizoen in première. Het is nog niet duidelijk of het programma daarna een vervolg krijgt. De eerste twee seizoenen zijn nog te zien via de videodienst.

Video