Amazon Prime Video komt met nieuwe ‘Originals’ in maart

De streamingdienst Amazon Prime Video komt in maart weer met een aantal nieuwe eigen producties, de zogenaamde Amazon Originals. Vanaf komende maand kunnen Prime Video-leden alle afleveringen zien van Hand of God seizoen 2, Red Oaks seizoen 2, Crisis in Six Scenes en Amazon’s eerste Duitse serie, You Are Wanted.

Hand of God

Vanaf 10 maart is het tweede seizoen van Hand of God beschikbaar op Prime Video. De serie is bedacht en geschreven door Ben Watkins (Burn Notice), met in de hoofdrol Golden Globe winnaar Ron Perlman (Sons of Anarchy) als rechter Pernell Harris. De ruige koning van San Vincente, “Judge Maximum” belandt op een dieptepunt wanneer hij terecht staat voor de moord op een agent. Terwijl zijn visioenen en de geest van zijn zoon hem geleidelijk leiden naar een complot dat groter is dan hij zich had kunnen voorstellen, vormen ze tegelijk ook een dreiging voor de relatie met zijn vrouw en alles wat hem dierbaar is.

Red Oaks

Vanaf 10 maart is het tweede seizoen van Red Oaks wereldwijd beschikbaar op Amazon Prime. In Red Oaks, met Craig Roberts in de hoofdrol, worden kijkers meegenomen naar de buitenwijken van New Jersey in de zomer van 1986. In Red Oaks, bedacht en geproduceerd door Gregory Jacobs en Joe Gangemi, zijn onder andere Ennis Esmer, Oliver Cooper, Paul Reiser, Alexandra Socha, Richard Kind en Jennifer Grey te zien. De executive producers zijn Steven Soderbergh, David Gordon Green en Antoine L. Douaihy.

You Are Wanted

Vanaf 17 maart kunnen Amazon Prime Video-leden kijken naar de eerste Duitse Amazon Original-serie, You Are Wanted, geproduceerd door Matthias Schweighöfer en met hemzelf in de hoofdrol. You Are Wanted vertelt het verhaal van Lukas Schweighöfer (Franke), hotelmanager en vader, die bruut uit zijn dagelijks leven wordt gerukt als zijn persoonlijke gegevens worden gehackt en hij erachter komt dat zijn levensverhaal wordt herschreven. Andere hoofdrollen zijn voor Alexandra Maria Lara, Karoline Herfurth en Tom Beck. You Are Wanted is beschikbaar met Engelse, Franse, Italiaanse en Spaanse ondertiteling en nasynchronisatie. Daarnaast is er ondertiteling beschikbaar in het Portugees, Japans en Hindi.

Crisis in Six Scenes

Vanaf 24 maart kunnen Prime Video-leden het gehele eerste seizoen van Woody Allen’s tv-serie Crisis in Six Scenes kijken op PrimeVideo.com. Deze comedy is geschreven en geregisseerd door Woody Allen. De gebeurtenissen vinden plaats in de Verenigde Staten tijdens de turbulente jaren zestig. Een typisch Amerikaans gezin wordt bezocht door een gast die hun leven volledig op zijn kop zet. De hoofdrollen in Crisis in Six Scenes zijn voor Miley Cyrus, Elaine May, Rachel Brosnahan en John Magaro.

 

Video: