Amazon Prime Video voegt nieuwe series en films toe aan aanbod

Amazon Prime Video voegt in de maand november diverse nieuwe films en series toe aan haar aanbod. Hieronder zijn ook een aantal ‘Amazon Originals’ te vinden.

Homecoming

Zo brengt de streamingdienst vanaf vrijdag 2 november de film Homecoming op televisie. Homecoming is een psychologische thriller met in de hoofdrol Julia Roberts en geregisseerd door Sam Esmail (maker van MR. ROBOT). Homecoming is gemaakt door Eli Horowitz en Micah Bloomberg en gebaseerd op de populaire podcast met dezelfde naam.

Patriot

Op vrijdag 9 november wordt het tweede seizoen van de serie Patriot opgenomen in het aanbod van de streamingdienst. De serie volgt een melancholieke inlichtingenagent die zijn problemen verwerkt door folkmuziek te schrijven. Met in de hoofdrol Michael Dorman (Wonderland), geschreven en geregisseerd door Steve Conrad.

The Gymkhana Files

The Gymkhana Files is een Prime Original-serie met de beroemde motorsporter en ondernemer Ken Block. De serie gaat op vrijdag 16 november exclusief op Amazon Prime Video in première. De reeks met acht afleveringen wordt wekelijks gelanceerd, met elke vrijdag twee nieuwe afleveringen. De Gymkhana Files neemt kijkers mee achter de schermen van een van ’s werelds meest wilde, succesvolle videofranchises aller tijden, met meer dan een half miljard views.

A Head Full Of Dreams

Coldplay heeft een nieuwe film aangekondigd: A Head Full Of Dream. Een film over de kleurrijke 20-jarige geschiedenis van de band. De film is vanaf vrijdag 16 november exclusief beschikbaar op Amazon Prime Video.

Beat

Vanaf 9 november is de Duitse Prime Original-serie Beat te zien op de streamingdienst. Beat is de vijfde Duitse Prime Original-serie die zich afspeelt in de levendige clubscene van Berlijn, die wordt overschaduwd door een reeks bizarre en schokkende moorden. Alle zeven afleveringen zijn exclusief beschikbaar op Amazon Prime Video vanaf vrijdag 9 november.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=aSc5wzMr4KM