André van Duin vervangt Martine Bijl bij Heel Holland Bakt

Het vierde seizoen van het Omroep Max-programma Heel Holland Bakt zal worden gepresenteerd door André van Duin. Dit heeft de omroep vandaag bekend gemaakt. Van Duin vervangt Martine Bijl, die herstellende is van een Sub Arachnoïdale Bloeding.

“Enorme eer en uitdaging”

De 69-jarige komiek en presentator kijkt er naar uit om de honneurs waar te nemen: “Het is voor mij een enorme eer en uitdaging om het stokje tijdelijk van Martine te mogen overnemen. Het wordt zeker geen André van Duin show, maar ik stel mij volledig in dienst van de kandidaten en hun baksels. Ik verheug mij zeer op de samenwerking met Janny en Robèrt, we gaan er iets moois van maken met hier en daar een glimlach.”

“Geen betere keuze”

In een reactie zegt Martine Bijl: “Ik hou van André van Duin. Iederéén houdt van André van Duin. Ik kan me geen betere keuze voorstellen.” Ook Jan Slagter is blij dat Van Duin de presentatie tijdelijk op zich neemt. “We waren op zoek naar een unieke en authentieke persoonlijkheid. In André van Duin hebben we de perfecte tijdelijke presentator gevonden.”

Vierde seizoen

Het vierde seizoen van het bakprogramma van Omroep Max gaat in september van start. Het programma vindt zijn oorsprong in het Engelse The Great British Bake Off, dat sinds 2010 wordt uitgezonden op BBC Two.

Tweets:

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.