Andy van der Meyde maakt serie voor FOX Sports

Ex-profvoetballer Andy van der Meyde komt speciaal voor FOX Sports met een nieuwe reeks ‘Bij Andy in de auto’. Vanaf 30 juli is iedere dinsdag om 20.30 uur een nieuwe aflevering te zien op FOX Sports 1. Bekende spelers uit binnen- en buitenland stappen dit seizoen bij Andy in.

Youtube

‘Bij Andy in de auto’ is bij voetbalminnend Nederland bekend als populaire Youtube-serie. Al rijdende interviewt Andy van der Meyde op zijn kenmerkende humoristische wijze voetballers, trainers en liefhebbers. De afleveringen van ‘Bij Andy in de auto’ worden online honderdduizenden keren bekeken.

“Mooi dat zoveel mensen ervan genieten”

Van der Meyde is blij dat de nieuwe serie een nog groter publiek gaat bereiken via FOX Sports. “Prachtig toch?! Ik vind het mooi dat zoveel mensen ervan genieten als ik met een vriend of bekende uit het voetbal een stukje rij en lekker over het spelletje en de randzaken praat. Heel tof dat dé voetbalzender van Nederland de video’s gaat uitzenden.”

‘Verrassend open gesprekken’

Rob Labree, director Programming & Production bij FOX Sports: “De stijl van ‘Bij Andy in de auto’ is een verfrissende toevoeging aan onze line-up. Dankzij zijn humor en de persoonlijke ervaringen uit zijn turbulente carrière prikt Andy door iedere mediatraining heen. Zo zorgt hij voor vermakelijke en verrassend open gesprekken.”

Uitzendingen

In aanloop naar de nieuwe reeks zendt FOX Sports van 15 tot en met 26 juli iedere werkdag twee eerdere afleveringen uit van ‘Bij Andy in de auto’. Onder anderen Peter Bosz, Theo Janssen, Jetro Willems, Noussair Mazraoui en Paul Bosvelt nemen in deze afleveringen plaats op de bijrijdersstoel. De bestaande video’s blijven ook te zien op het Youtube-kanaal van Van der Meyde. De nieuwe afleveringen verschijnen een week na de tv-uitzending op het kanaal.

Bij Andy in de auto: 30 juli om 20.30 uur op FOX Sports 1 (15-26 juli tv-première eerdere afleveringen)