Kickbokser Badr Hari tijdens Glory 51 live op Ziggo Sport

Zaterdagavond, 3 maart, komt kickbokser Badr Hari in actie tijdens het evenement Glory 51 in Rotterdam Ahoy. Het toernooi wordt live uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

The Golden Boy

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht Badr “The Golden Boy” Hari treedt zaterdagavond aan tegen GLORY-veteraan Hesdy “Fighterheart” Gerges uit Egypte.De geschiedenis van de twee zwaargewichtconcurrenten gaat terug tot het jaar 2010, toen de spanning hoog opliep tijdens de gedenkwaardige eerste ontmoeting van de twee vechters onder de vlag van kickboksorganisator It’s Showtime.

Incident

Hari sloeg Gerges in de tweede ronde neer en schopte na terwijl Gerges op de grond lag. Het incident leidde tot Hari’s diskwalificatie, waardoor Gerges tot zwaargewichtkampioen van It’s Showtime werd benoemd. Het Nederlandse publiek reageerde geschokt op het onverwachte verloop van de wedstrijd. Zaterdag vindt na zeven jaar eindelijk een rematch plaats tijdens GLORY 51 in Rotterdam Ahoy.

Ziggo Sport

Het toernooi Glory 51 is zaterdagavond live te volgen op Ziggo Sport. Ziggo Sport is voor alle abonnees van kabelaar Ziggo te zien op kanaal 14. De uitzending begint om 21.00 uur en duurt tot ongeveer 0.00 uur. De verwachting is dat de wedstrijd van Badr Hari rond 23.00 uur begint.

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers die geen abonnement hebben bij Ziggo kunnen ook kijken via betaalzender Ziggo Sport Totaal. Via Ziggo Sport Extra 2 worden vanavond 19.00 uur de SuperFight Series uitgezonden. Het main-event is vanaf 21.00 uur te zien op het kanaal Select.

Sociale media: