Baronie TV Carnavalsmarathon landelijk via Ziggo

ziggoOp vrijdag 8 februari 2013 om 17.11 uur precies gaat voor de zeventiende achtereenvolgende keer de Baronie TV Carnavalsmarathon van start. Dit keer is Baronie TV in het gehele uitzendgebied van Ziggo te zien via digitale televisie van Ziggo: kanaal 11.  Baronie TV biedt 104 uren onafgebroken live-tv, muziek, carnaval en optochten uit de Baronie van Breda. Dit jaar wordt de carnavalsmarathon ook live uitgezonden via het landelijk te ontvangen ZIGGO promokanaal (Ziggokanaal 11). 2,2 miljoen huishoudens in heel Nederland kunnen op deze manier kennis maken met de West Brabantse carnavalscultuur. Daarnaast is kanaal 11 ook via Tablets en Smartphones (android en Ios) te zien middels de Ziggo TV app. 

Kijkers in de gemeenten Etten-Leur, Alphen-Chaam, Geertruidenberg, Drimmelen, Oosterhout en Breda kunnen digitaal via Ziggokanaal 40 (StadsTV Breda) de marathon volgen (in de gemeente Breda ook nog analoog te ontvangen). De kijkers in de gemeenten Zundert, Rucphen, Halderberge, Moerdijk, Steenbergen, Roosendaal, Bergen op Zoom en Woensdrecht worden bediend door ROStv Zundert via Ziggokanaal 43 (in de gemeente Zundert ook nog analoog te ontvangen). Ook de Ziggokanalen 41 en 42 (ORTS en Omroep Drimmelen) kunnen de Baronie TV Carnavalsmarathon uitzenden. Tot slot kan ook de hele wereld via Internet (www.baronie.tv) meegenieten van het carnaval in de Baronie van Breda.

Baronie TV is een regionale evenemententelevisiezender uit Breda en omgeving. De zender zendt ‘slechts’ 5 dagen per jaar uit. Enkel tijdens carnaval wordt er 24 uur per dag televisie gemaakt, te ontvangen in de wijde omgeving van Breda. Door de samenwerking met kabelaar Ziggo kan elke Ziggo abonnee de komende week kijken naar Baronie TV.