Bekerwedstrijd JOS-Ajax live op FOX

foxTelevisiezenders FOX en FOX Sports staan deze week in het teken van de voetbalwedstrijden rond de KNVB-beker. Vanavond wordt de wedstrijd tussen JOS Watergraafsmeer – Ajax live uitgezonden op de digitale zender FOX.

Met ingang van seizoen 2014/15 zijn de samenvattingen van de KNVB Beker voor iedereen met digitale televisie te zien op FOX. Per speeldag brengt FOX iedere avond de samenvattingen van de op die dag gespeelde wedstrijden. Voor wat betreft de live wedstrijden van het toernooi verandert er niets: evenals de voorgaande jaren doet abonneezender FOX Sports per bekerronde live verslag van maximaal zes wedstrijden.

Om het bekerseizoen op FOX feestelijk af te trappen wordt ook de derby tussen JOS Watergraafsmeer en Ajax rechtstreeks uitgezonden op FOX. Deze wedstrijd in de tweede ronde wordt vanavond om 18.30 uur gespeeld.. Het duel is uiteraard ook live te zien op FOX Sports.

Mark Bruitsman, Head of Programming van FOX International Channels: β€œDe KNVB beker samenvattingen op FOX zijn een mooi voorbeeld van onze samenwerking met FOX Sports. Vooral het feit dat we iedere avond dat er gespeeld wordt direct na afloop al de samenvattingen kunnen laten zien is een aantrekkelijke service voor de vele voetbalfans. Per ronde brengen we niet een maar drie avonden achter elkaar het nationale bekervoetbal, met op donderdag als toetje natuurlijk ook de loting voor de volgende ronde. We hopen dat de fans dit ruime aanbod zullen waarderen.”

FOX is te ontvangen door alle digitale Tv-abonnees in Nederland, waaronder bij Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11), KPN (kanaal 14), KPN Digitenne (kanaal 26), Caiway (kanaal 11), Delta (kanaal 13) en CanalDigitaal (kanaal 52).