Belgische serie ‘Chaussée d’Amour’ exclusief te zien bij Ziggo

Vanaf 30 oktober is de Belgische serie ‘Chaussée d’Amour’ exclusief te zien via kabelaar Ziggo in het Ziggo Movies & Series-pakket. Dit bericht de kabelaar in een persbericht.

Exclusief

Vanaf 30 oktober is het hele eerste seizoen exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series. Chaussée d’Amour (10 afleveringen) is in eigen huis geproduceerd door Telenet, onderdeel van Liberty Global. Liberty Global is ook gedeeltelijk eigenaar van Ziggo. De serie is in België al te zien geweest bij kabelaar Telenet en de serie is uitgezonden door de Vlaamse commerciële televisiezender VIER.

“Sexy karakterdrama”

Chaussée d’Amour is volgens het persbericht een spannend en sexy karakterdrama over de échte waarde van betaalde liefde. De serie werpt een blik achter de schermen van die duistere wereld. De Nederlandse actrice Renée Fokker (onder andere Loft en Vrouwenvleugel) vertolkt de hoofdrol van prostituee Colette.

“Verrijking van aanbod”

Directeur Programming William Linders ziet de toevoeging van Chaussée d’Amour aan Ziggo Movies & Series als een verrijking in de diversiteit van het huidige aanbod: “Met het toevoegen van deze topserie bieden we onze klanten naast HBO series en andere internationale series zoals Billions ook Nederlandstalige kwaliteitscontent. Om een beeld te geven: de serie is vergelijkbaar met de succesvolle Nederlandse serie Penoza. Chaussée d’Amour was in België een groot succes; bij Telenet werd de eerste aflevering maar liefst drie keer méér on demand gekeken dan de eerste aflevering van het vorige seizoen van Game of Thrones!

Video: