Best24 in teken van Sinterklaas

STVVanavond, Pakjesavond, staat bij de digitale publieke themazender Best 24 helemaal in het teken van Sinterklaas. Met een feestelijke programmering doet Best24 een flinke duit in het zakje van de traditionele feestavond. Deze zal speciaal voor de goedheiligman eenmaal afwijken van de oorspronkelijke programmering.

Zeg ‘ns AAA
Het heerlijk avondje begint al om 19.30 uur met een dubbele aflevering van de comedyserie Zeg ‘ns AAA. De Sinterklaasviering levert grote discussie op in huize van der Ploeg. Jopie geeft Annie een prachtig sieraad kado, waardoor Koos het thuis zwaar te verduren krijgt. Mien is erg jaloers op haar zuster Annie en nijdig op Koos omdat zij niets krijgt… Aansluitend op Zeg ‘ns AAA vieren Bart Bosch en Cor Bakker Het feest van Sinterklaas.

Om 20:15 uur wordt de Sint naar de studio gelokt waar 120 kinderen op hem wachten. Diverse kinderen worden in de gelegenheid gesteld iets te vragen, te tonen of te leren.

Surpriseshow
Als er naast Sinterklaas iemand is die goed is in verrassingen, dan is dat Henny Huisman wel. Zijn Surpriseshow mag daarom dan ook niet ontbreken op pakjesavond. Vanaf 21:00 uur ziet u een speciale aflevering van dit succesvolle programma met veel verrassingen, bijzondere wensen en muzikale optredens van onder anderen Lee Towers en Paolo Conte.

Best 24 is te zien via het digitale televisiepakket van diverse aanbieders en Internet: http://www.best24.nl/