BNN start met derde seizoen ‘Feuten’

bnnVanavond om 21.25 uur is de eerste aflevering te zien van het derde seizoen van de BNN-dramaserie ‘Feuten’ op Nederland 3. 

Feuten draait om de levens van een groep studenten die er alles aan doet om zich officieel lid van corporale vereniging ‘H.S.C. Mercurius’ te mogen noemen. Daarvoor moeten ze eerst de ontgroening doorstaan, wat op sommige momenten aardig uit de hand kon lopen.

 

Naast de vaste cast met Manuel Broekman, Hanna Verboom, Jurjen van Loon, Ruben Brinkman en Tim Murck betreden dit seizoen ook Victoria Koblenko en Robert de Hoog de BNN-serie. In de eerste aflevering van seizoen 3 proberen Wagtmans (Manuel Broekman), Noordzij en Beeksma hun carrière een kickstart te geven op een Mercurius netwerkborrel. Hier komt Bram in contact met de ambitieuze Fleur Haverkamp, gespeeld door Victoria Koblenko (Bloedverwanten, Vuurzee). Zij rekruteert Wagtmans voor een succesvol advocatenkantoor. Zijn eerste taak: het zoontje van de baas Vincent Francken (Robert de Hoog, Nova Zembla) een plekje bezorgen in zijn prominente studentenhuis Ithaka. Feuten 3 is vanaf 26 augustus iedere maandag om 21.25 uur te zien bij BNN op Nederland 3.

Feuten App
Met ingang van het nieuwe seizoen van Feuten kan men afleveringen vooruit kijken met de Feuten-app. Daarnaast kan de gebruiker hiermee ook zelf lid worden van HSC Mercurius. Men moet wel eerst worden ontgroend, zodat je vervolgens op kunt klimmen binnen de virtuele vereniging. De gratis Feuten-app is gemaakt door Spektor en Elastique in opdracht van BNN en vanaf nu te downloaden via de Android of iPhone appstore.

Film
De bioscoopfilm ‘Feuten Het Feestje’ zal vanaf 24 oktober, direct na de uitzendingen van seizoen 3, in de bioscopen te zien zijn. De bioscoopfilm zal gedistribueerd worden door Independent Film en is geproduceerd door Pupkin Film